Chevrolet Chevelle Concept mogelijk in Detroit

Chevrolet Chevelle SS
Chevrolet komt waarschijnlijk naar Detroit met een moderne reïncarnatie van de Chevelle.

Amerikaanse muscle cars blijven steeds tot de verbeelding spreken. Is het nu Eleanor uit Gone in 60 Seconds, een Pontiac GTO, Dodge Charger of Chevrolet Chevelle, allen hebben hun eigen charmes. Van dat laatste model zien we in Detroit hoogstwaarschijnlijk een moderne reïncarnatie. General Motors kondigde immers aan met 4 modellen naar het autosalon te komen, drie ervan werden reeds onthuld: de Buick Encore, Cadillac ATS en Chevrolet Aveo RS. Volgens Jalopnik wordt het vierde model aldus een concept met retro styling, knipogend naar de Chevelle. (Via:Jalopnik)

Chevrolet Chevelle 72

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...