Video: Jay Leno rijdt de Hennessey Venom GT

Hennessey Venom GT
Jay Leno maakt een proefrit met maar liefst 1.200 paarden!

John Hennessey passeerde reeds eerder bij Jay Leno met de Hennessey Venom GT, maar kon hem toen geen ritje aanbieden wegens ontbrekende regularisatie. Ondertussen is de volledige legale rompslomp achter de rug en krijgt de Amerikaanse talkshow presentator de kans even rond te toeren met de brute supercar. Een dikke V8 levert een vermogen van maar liefst 1.200 pk, is gekoppeld aan een manuele zesbak en lanceert de Venom GT in minder dan 3 seconden naar 100 km/u. Meer vermogen dan een reguliere Bugatti Veyron (geen SuperSport), 660 kg lichter en ook een stuk sneller: de topsnelheid wordt immers geclaimd op meer dan 440 km/u.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...