GroenLicht.be zit in het nieuw!

Nieuwe GroenLicht.be
Het staat al heel erg lang op onze planning, maar vandaag is het dan eindelijk zover. We lanceren de nieuwe lay-out van GroenLicht.be!

Om jullie voortaan nog beter te kunnen informeren over de laatste autofeiten presenteren we jullie een nieuwe overzichtelijke lay-out. Het nieuwe design zou minder als een weblog moeten aanvoelen dan voorheen. Dankzij de mogelijkheid om belangrijke artikelen uit te lichten kunnen we jullie voortaan nog iets meer begeleiden in jullie zoektocht naar interessant autonieuws. De artikelbreedte ging daarnaast van 515 naar 600 pixels, waardoor voortaan ook meteen grotere foto’s op je scherm zullen verschijnen. Bij oudere artikels is dat jammer genoeg nog niet het geval, maar in de toekomst zal je daar niets meer van merken. Foto’s worden voortaan ook op een aparte galerij-pagina weergegeven, terwijl de gerelateerde berichten nu nog meer in het oog springen.

Kortom, GroenLicht.be is op alle vlakken vernieuwd, maar dat wil niet zeggen dat het werk er voor ons op zit. De komende weken en maanden zullen we nog allerlei kleine wijzigingen aanbrengen. En daarbij kunnen jullie ons uiteraard helpen, wanneer je tijdens je ontdekkingstocht op de nieuwe website een ‘bug’ of een mogelijke verbetering opmerkt, dan mag je ons dat altijd laten weten in de reacties of rechtstreeks mailen naar onze redactie. Alvast bedankt!

Deel dit bericht:

6 reacties op "GroenLicht.be zit in het nieuw!"

 1. kristofl 06-01-2012 om 8:58

  Netjes! 
  Het zal wel wat wennen zijn. Vooral omdat nu het bovenste artikel, daarom niet het recentste is.

 2. kristofl 06-01-2012 om 9:00

  Heren, ik kan geen ‘reactie’ zetten bij de SPOT van de Mercedes B. Ik krijg een wit blad met bovenaan: 404.  Grtz

 3. PJS 06-01-2012 om 9:22

  @kristofl; we kijken dit na! Bedankt.

 4. wiely 06-01-2012 om 16:19

  moderne en mooi lay-out. Als je op een van de foto’s muis gaat staan staat er overal “permanent link to ” voor, gaat dit nog veranderen?

  Doe verder met het knappe werk 😉 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...