Voor muziekliefhebbers: Renault Koleos Bose Edition

Renault Koleos Bose Edition 2012
Liefhebbers van muziek én de Renault Koleos kunnen voortaan terecht bij de Renault Koleos Bose Edition.

Net als de vorige generatie Koleos zal ook de nieuwe Koleos beschikbaar zijn in een speciale Bose Edition, waarvan het merk vandaag foto’s en details vrijgaf. Zoals de naam doet vermoeden krijgt deze Koleos een Bose audiosysteem met zeven luidsprekers en een woofer aangemeten. Het geheel wordt gekoppeld aan een CD-speler met MP3 functionaliteit, en wie wil kan zijn muziek via USB of AUX-in streamen van zijn GSM of MP3-speler.

Maar daar blijft het niet bij, de Koleos Bose Edition krijgt ook specifieke interieur- en exterieurkenmerken mee. Zo is er aan de buitenkant plaats voor aluminium zijspiegels, getint glas achteraan, 17″ lichtmetalen velgen en een “Bose”-badge op de flanken. Binnenin is er dan weer plaats voor instaplijsten met “Bose” opschrift, specifiek zwart gelakte interieurdetails en zwarte stoelen met grijs stiksel. Onder de motorkap is enkel plaats voor de 2.0 dCi met 150 pk, gekoppeld aan een manuele zesbak is deze beschikbaar met voorwielaandrijving of vierwielaandrijving. Wie voor de zestraps automaat kiest krijgt sowieso vierwielaandrijving meegeleverd. De nieuwe Renault Koleos Bose Edition is in Frankrijk beschikbaar vanaf 29.400 euro, bestellen kan vanaf januari 2012.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...