Meer foto’s: Lexus LF-LC Concept

Lexus LF-LC Concept
Lexus toont twee nieuwe foto’s van de LF-LC Concept, een 2+2 hybride sportcoupé.

Een blik konden we hem reeds twee weken geleden gunnen, vandaag krijgen we twee extra foto’s te zien. De Lexus LF-LC Concept is een hybride, maar heeft het design van 2+2 sportcoupé en werd ontworpen door de Californische designstudio van Toyota. Hier en daar bespeuren we gelijkenissen met de LF-A.

Hoe de rijkwaliteiten en de prestaties van de LF-LC zich echter verhouden tot die van zijn grotere broer, dat blijft voorlopig koffiedik kijken. Lexus heeft immers nog geen cijfers vrijgegeven en beschrijft het concept bovendien als een designstudie. Laat ons hopen dat een positief onthaal op het autosalon van Detroit de Japanners overtuigt de wagen toch in productie te nemen, een jonger en sportiever Lexus is immers meer dan welkom.

Lexus LF-LC Concept

Deel dit bericht:

2 reacties op "Meer foto’s: Lexus LF-LC Concept"

  1. PJS 04-01-2012 om 20:37

    In profiel lijkt het bijna een Ferrari, sterk van Lexus!

  2. kristofl 04-01-2012 om 22:23

    Ik dacht net het zelfde toen ik de eerste foto zag.
     
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...