Video: DRIVE mini-docu 24-uren Nurburgring

DRIVE 24-uren Nürburgring
DRIVE, het nieuwe YouTube-kanaal met onder meer Chris Harris, gaat van start met een mini-docu.

Reeds enige tijd geleden werd de geboorte aangekondigd van een nieuw YouTube kanaal, gehost door onder andere Chris Harris. De man die eerder nog bij EVO Magzine werkte, wordt bijgestaan door Matt Farah, Alex Roy en enkele andere Amerikanen.

DRIVE neemt haar kijkers mee naar de weg, races, fabrieken en studio’s. Vele verhalen komen aan bod, met een invalshoek die gericht is op de passie rond het hele gebeuren. De eerste aflevering werd net vrijgegeven en is in feite een mini-documentaire rond de 24-uren van de Nürburgring. Niet de eerste keer het onderwerp van een docu en de lat in online videoland ligt tegenwoordig hoog, enorm hoog. Lost DRIVE jullie hoge verwachtingen in?

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: DRIVE mini-docu 24-uren Nürburgring"

  1. TDB 03-01-2012 om 18:14

    Deze video van het jaar daarvoor vond ik toch iets sterker nog..
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...