Britse vrouw vindt zone 30 schadelijk voor motor

BMW 1-Reeks
Een Britse vrouw wil een klacht indienen tegen het bestuur van haar gemeente, een nieuwe zone 30 zou de motor van haar BMW beschadigen.

In een Britse gemeente keken ze maar raar op toen een klacht binnenkwam over een nieuwe geplande zone 30. Volgens een vrouwelijke inwoner zou de nieuwe snelheidslimiet schadelijk zijn voor de motor van haar nieuwe BMW. Volgens de 47-jarige vrouw kan ze aan 30 km/u niet in vierde versnelling rijden, terugschakelen naar derde zou volgens haar slecht zijn voor de motor en tegelijk niet goed zijn voor het milieu.

Het gemeentebestuur, dat zone 30 in alle woonwijken van de gemeente wil invoeren, wuift de kritiek van de vrouw weg: “De meeste mensen rijden slechts enkele kilometers op deze wegen en uit studies blijkt dat de uitstoot vermindert bij lage snelheden. Bovendien rijdt ze met een BMW, een auto die is gemaakt in Duitsland, waar in veel dorpen niet sneller dan 30 kilometer per uur mag worden gereden. Als haar auto niet overweg zou kunnen met een dergelijke limiet, zou dat veel zeggen over de Duitse auto-industrie.” (Via: Deredeactie)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Britse vrouw vindt zone 30 schadelijk voor motor"

  1. TDB 03-01-2012 om 12:46

    Mooi geprobeerd natuurlijk…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...