Onthuld: Toyota Land Cruiser V8 Facelift

Toyota Land Cruiser V8 Facelift 2012
Toyota heeft de eerste details van de nieuwe Land Cruiser vrijgegeven, het model krijgt zijn wereldpremière op het Autosalon van Brussel.

De Land Cruiser facelift krijgt eerst en vooral wat visuele opsmuk, het gaat ondermeer om een nieuwe voorbumper met nieuwe mistlichten, een aangepaste grille, nieuwe koplampen met LED-dagrijlichten, nieuwe 18 of 20″ velgen en een aangepast design voor de achterlichten. Verder krijgen ook de zijspiegels ingewerkte richtingsaanwijzers en kan de Land Cruiser nu worden uitgerust met een regensensor voor de ruitenwissers. Het interieur werd niet aangepast.

De grote Land Cruiser zal in Japan enkel met een 4.6-liter V8 worden verkocht, die is goed voor 318 pk en 460 Nm koppel. In België krijgen we vermoedelijk enkel de keuze voor een 4.5-liter V8 diesel met 286 pk en 650 Nm koppel, al wachten we nog op een Europees persbericht die dat bevestigd. Het benzineblok werd een fractie zuiniger en zou nu 14,1 liter/100 km verbruiken. De Multi-Terrain Select zou als laatste ook een update gekregen hebben, waardoor de Land Cruiser ook off-road bij de les blijft.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Onthuld: Toyota Land Cruiser V8 Facelift"

  1. chuwie 07-01-2012 om 22:36

    the BEAST!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...