Subaru op het Autosalon van Tokyo

Subaru Tokyo Auto Salon
Subaru zal naast een update van de BRZ STI de BRZ Black Edition voorstellen, alsook andere concepten.

In Tokio vinden twee aanzienlijke salons plaats: de Tokyo Motor Show en het Tokyo Auto Salon. Hoewel beide benamingen te pas en te onpas door elkaar gebruikt worden, slaan ze op twee verschillende exhibities. Op de Tokyo Motor Show krijgen we nieuwe concepten en productiewagens te zien, het Tokyo Auto Salon daarentegen is meer een expo voor tuners à la SEMA in Las Vegas. Subaru kwam reeds met de productierijpe BRZ naar het eerstgenoemde en komt op 13 januari met aangepaste concepten naar het laatstgenoemde.

De in Los Angeles voorgestelde BRZ STI krijgt een kleine update en beschikt over een motorkap uit carbon, splitter, kofferspoiler, sportuitlaat, verlaagde ophanging, Brembo remmen, Bilstein schokdempers en 18-inch aluminium STI-velgen. Daarnaast zal Prova, een door Subaru gesteund raceteam/tuning bedrijf, haar BRZ Black Edition voorstellen. Eens de wagen op de markt komt, mogen we ons verwachten aan een hoop andere aftermarket aanpassingen.

Verder toont Subaru de Impreza G4 STI Concept, gebaseerd op de nieuwe Impreza 2.0i-S. Dit model krijgt eveneens een STI makeover, gelijkaardig aan die van de BRZ STI. Splitter, spoiler, velgen, uitlaat enz… zijn allemaal van de partij. Tot slot vinden we op het Tokyo Auto Salon nog de Impreza Sport Custom, Impreza WRX STI, Impreza WRX STI Group R4, Legacy B4 GT300 en de BRZ GT300 die reeds voorgesteld werd.

Subaru BRZ

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...