Video: The best test drive ever. Period – MINI Coupe

MINI The best Test drive ever. Period - MINI John Cooper Works Coupé
Dat ze bij MINI wel wat budget hebben voor gekke reclamecampagnes weten we al langer, een nieuwe reclamevideo levert het bewijs.

Bij de lancering van de MINI John Cooper Works Coupé in de Verenigde Staten had MINI zijn fans gevraagd om “The Best Test Drive Ever. Period” te beschrijven in zes woorden. Uit de duizenden reacties van fans heeft MINI er nu één realiteit gemaakt, Mathew Foster’s koos namelijk voor de volgende zes woorden: Stewardess, Salt Flats, Paratroopers, Sushi en Falconer. In onderstaande video zien we dan ook deze zes kernwoorden voorbijkomen met de John Cooper Works in de hoofdrol. Het model beschikt trouwens over een 1.6 Turbo met 211 pk en 260 Nm koppel, genoeg voor een sprint van 0 naar 100 km/u in 6,4 seconden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...