Autosalon Brussel 2012: Subaru Line-up

Subaru BRZ Concept autosalon brussel 2012
Subaru komt met een Europese première naar het Brusselse autosalon: de Subaru BRZ Concept.

De Subaru BRZ Concept is het resultaat van een samenwerking met Toyota. Beide merken stellen hun sportieve model tentoon op het Brusselse autosalon. Het model van Subaru zit weliswaar nog in een conceptversie, maar toch kunnen we al vermelden dat de achterwielaangedreven sportwagen over een 2-liter grote boxermotor zal beschikken. De motor levert 200 pk en 205 Nm. De afkorting BRZ staat voor “Boxer engine”, “Rear-wheel Drive” en “Zenith”.

Naast de sportieve BRZ zal ook de Subaru XV terug te vinden zijn op de stand van Subaru. De XV is een Crossover SUV die vooral dynamisch en ergonomisch wil zijn. Onder de motorkap zijn er naar goede gewoonte boxermotoren terug te vinden. De instapper aan benzinezijde is een 1.6 liter groot blok met 115 pk, er is ook een 2.0 liter grote versie met 150 pk beschikbaar. Dieselaars kunnen terecht bij een 2.0 liter grote boxermotor met 147 pk. De beginprijs komt neer op €21.490.

Voor de rest zal Subaru haar gehele gamma tentoonstellen op het Brusselse Salon. We zien dus onder meer de Subaru Trezia, een compacte MPV, maar ook de supersportieve Subaru Impreza WRX STI vierdeurs. De Legacy, de Outback en de Forester zullen ook van de partij zijn. Subaru is terug te vinden in hal 9 van het salon.

Autosalon Brussel 2012

Alle Praktische informatie + Salonplan
Alle Premières

Line-up per merk:
Abarth

Alfa Romeo

Audi

Bentley

BMW

Citroën

Dacia

Fiat

Ford

Hyundai
Jaguar

Jeep

Kia

Lamborghini

Lancia

Land Rover

Lexus

Mazda

MINI

Nissan
Opel

Peugeot

Porsche

Renault

Skoda

Subaru

Toyota

Volkswagen

Volvo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...