Bevestigd: Ford EcoSport in New Delhi

Ford EcoSport
Ford bevestigt de première van de Ford EcoSport voor New Delhi.

Twee weken geleden lekten reeds enkele foto’s van de (nieuwe) EcoSport op de Indische Ford-website, nu stuurt Ford zelf een officiële teaser de wereld in. De EcoSport werd al verkocht in onder andere Brazilië, de nieuwe EcoSport is radicaal anders en voor ons is de mini-SUV gebaseerd op de Fiesta een nieuwkomer. De wagen past eveneens in de gobale One Ford strategie.

Vergezeld met de afbeelding komt de bevestiging dat de mini-SUV volgende maand zal debuteren op het autosalon van New Delhi. Onder de motorkap van de baby Kuga komt de nieuwe 1.0-liter EcoBoost die een vermogen levert van 100 pk of 125 pk. Initieel moet de wagen de verkopen in de groeilanden ondersteunen, daarna zal de wagen andere globale markten betreden.

Ford EcoSport

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...