Autosalon Brussel 2012: Peugeot Line-up

Peugeot 508 RXH autosalon brussel 2012
Peugeot zal naast haar gehele gamma ook enkele nieuwigheden tonen op het autosalon van Brussel. Afspraak in Hal 4!

Het Franse merk zal vooreerst een wereldpremière tonen, de facelift van de Peugeot 107. De Peugeot 107 kreeg een strakkere voorpartij, hij ziet er wat frisser uit en kan er daardoor terug eventjes tegenaan gaan in de showroom. Zoals de wet dat voorschrijft, krijgt de 107 LED-dagrijlichten. De instapmotor is nog steeds een 1.0 liter grote benzinemotor die 68 pk levert.

De Peugeot 508 RXH, een hybride met vierwielaandrijving op basis van de Peugeot 508 SW, zal ook van de partij zijn! De Peugeot 3008  HYBRID4 beschikt over dezelfde aandrijving als de Peugeot 508 RXH en wordt op het autosalon van Brussel effectief ook gecommercialiseerd.

Peugeot blikt op het salon ook vooruit en maakt van de gelegenheid gebruik om twee conceptmodellen tentoon te stellen: de HX1 en de EX1. Daar waar de EX1 de sportieve toer opgaat als elektrische roadster, is de HX1 een futuristische conceptcar die plaats biedt aan zes inzittenden. Dankzij zijn naar boven scharnierende deuren, zou hij extreem toegankelijk moeten zijn.

Verder zal Peugeot ongeveer haar gehele gamma tentoonstellen. Dat gamma begint bij de kleine Peugeot 107 en loopt helemaal door tot de Peugeot 807. De meest opvallende modellen zullen ongetwijfeld de Peugeot RCZ worden op gebied van sportiviteit en de Peugeot iOn, op gebied van zuinigheid.


Autosalon Brussel 2012

Alle Praktische informatie + Salonplan
Alle Premières

Line-up per merk:
Abarth

Alfa Romeo

Audi

Bentley

BMW

Citroën

Dacia

Fiat

Ford

Hyundai
Jaguar

Jeep

Kia

Lamborghini

Lancia

Land Rover

Lexus

Mazda

MINI

Nissan
Opel

Peugeot

Porsche

Renault

Skoda

Subaru

Toyota

Volkswagen

Volvo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...