Autosalon Brussel 2012: Dacia Line-up

Dacia Duster autosalon brussel 2012
Dacia, het budget-merk van Renault, zal 3 modellen tentoonstellen in paleis 5 op het Autosalon van Brussel: Duster, Logan en Sandero.

Het meest recente model van Dacia, de Duster, krijgt een prominente plaats op het salon. De Duster is de enige SUV van Dacia en beschikt bovendien – weliswaar optioneel – zelfs over vierwielaandrijving. Dankzij zijn beginprijs van amper €11.900 is de Duster één van de beter verkopende modellen in België. In Europa ging hij al 70.000 keer over de toonbank in het eerste semester van 2011.

De traditionele modellen van Dacia zullen uiteraard niet ontbreken op het salon. We zullen niet alleen de Dacia Logan en de Dacia Sandero zien, maar ook verschillende varianten van die modellen zullen aanwezig zijn. We hebben het onder meer over de Logan MCV, de Logan Pick-up, de Logan Van en de Sandero Stepway. Wie op zoek is naar een betaalbare wagen, kan dus terecht bij Dacia!

Autosalon Brussel 2012

Alle Praktische informatie + Salonplan
Alle Premières

Line-up per merk:
Abarth

Alfa Romeo

Audi

Bentley

BMW

Citroën

Dacia

Fiat

Ford

Hyundai
Jaguar

Jeep

Kia

Lamborghini

Lancia

Land Rover

Lexus

Mazda

MINI

Nissan
Opel

Peugeot

Porsche

Renault

Skoda

Subaru

Toyota

Volkswagen

Volvo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...