Teaser: Volvo V40 is klaar voor Geneve

Volvo V40 Teaser
Volvo zal op het autosalon van Genève de nieuwe Volvo V40 voorstellen, een eerste teaserfoto moet het publiek alvast warm maken.

De Volvo V60 en S60 doen het goed, tijd dus om ook onderaan het gamma uit te breiden. Daar vinden we momenteel nog de S40 en V50 terug, modellen die gezien hun leeftijd dringend aan vervanging toe zijn. Daarom komt Volvo in Genève met een vijfdeurs V40 die boven de C30 zal staan. Hoewel we eerst dachten dat het model als V30 door het leven zou gaan, moet de V40 binnenkort modellen als de BMW 1-Reeks en Audi A1 een moeilijke tijd bezorgen. Of er later ook een S40 komt is momenteel nog niet aan de orde, maar valt zeker niet uit te sluiten.

De teaserfoto toont ons op het eerste zicht een gekrompen V60, de kans is dan ook groot dat de V40 veel visuele kenmerken met dat model zal delen. Zo herkennen we een prominente grille, met typische Volvo-koplampen en dito verticale achterlichten. De raamlijsten werden in aluminium afgewerkt, terwijl de daklijn licht gebogen is naar achter toe. We verwachten de komende weken nog meer teaserfoto’s, al valt het ook niet uit te sluiten dat de V40 vakkundig “lekt” op het internet.

Volvo V40 Teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...