Autosalon Brussel 2012: Nissan Line-Up

Nissan autosalon brussel 2012
Nissan toont extremen op het autosalon van Brussel. Naast de elektrische LEAF vinden we ook de duizelingwekkend snelle Nissan GT-R terug.

Elektrische wagens zijn belangrijk voor Nissan. Daarom zullen we dan ook de Nissan LEAF terug vinden op het autosalon. Deze elektrische wagen heeft een theoretisch rijbereik van 180 km en kan opgeladen worden in 8 uur tijd. Dankzij zijn elektromotor is hij altijd stil en heeft hij geen nood aan versnellingen. Een comfortabele wagen dus. En zijn ophanging maakt het er alleen maar comfortabeler op. In België is hij er al vanaf €27.800, als je alle overheidspremies in rekening neemt.

Daar waar de Nissan LEAF overdreven zuinig is, is de Nissan GT-R overdreven sportief. Voor elk wat wils. De Nissan GT-R modeljaar 2012 is nog sneller en wendbaarder dan voorheen dankzij aanpassingen aan de motor, versnellingsbak en onderstel. Zijn verbruik daalde van 12 liter per 100 km naar 11,8 liter. Zijn 550 paarden onder de motorkap zijn afkomstig van een 3.8 liter grote V6-motor.

Nissan zal verder haar gehele gamma tentoonstellen in paleis 6, enkele modellen daarvan zijn voor het eerst op Belgische bodem. De Nissan Qashqai 1.6 dCi bijvoorbeeld. Zijn motor werd groter dan die van zijn voorganger, maar tegelijkertijd slinkte zijn dorst. Van de Juke krijgen we de speciale versie Juke Shiro te zien, terwijl de Murano een update krijgt voor modeljaar 2012.

Autosalon Brussel 2012

Alle Praktische informatie + Salonplan
Alle Premières

Line-up per merk:
Abarth

Alfa Romeo

Audi

Bentley

BMW

Citroën

Dacia

Fiat

Ford

Hyundai
Jaguar

Jeep

Kia

Lamborghini

Lancia

Land Rover

Lexus

Mazda

MINI

Nissan
Opel

Peugeot

Porsche

Renault

Skoda

Subaru

Toyota

Volkswagen

Volvo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...