Video: BMW X6 M50d opnieuw in beeld

BMW X6 M50d
BMW gooit opnieuw een teaser het net op betreffende de X6 M50d.

Ondertussen de tweede video en hoogstwaarschijnlijk niet de laatste in een serie van teasers die de X6 M50d als onderwerp hebben. BMW zegt nog niet zwart op wit dat het inderdaad de dieselversie betreft, maar enkele uitspraken moeten ons alvast geruststellen:

It looks like a sports machine, it sounds like a sports machine. This is a new kind of car. It deserves the M badge.

Volgens de geruchtenmolen komt er onder de motorkap een tri-turbo zescilinder diesel met een vermogen van 381 pk en 740 Nm, waarmee een sprint van 0-100 km/u reeds voorbij is na amper 4,9 seconden. De X6 M50d combineert deze sportieve prestaties echter met een respectabel verbruik van net geen 7 liter per 100 km. De voordelen van beide werelden dus. De première wordt verwacht in Detroit of Genève.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...