Hyundai plaagt met i-oniq concept

Hyundai i-ioniq concept
Hyundai heeft een eerste foto de wereld in gestuurd van de nieuwe Hyundai i-oniq, een conceptmodel dat in Genève onthuld zal worden.

De Hyundai i-oniq concept moet de toekomstige designtaal van het Koreaanse merk duidelijk duidelijk maken, vermoedelijk wordt de i-oniq concept dan ook de voorbode voor een designtaal die het huidige ‘fluidic sculpture’ zal vervangen. Die designtaal werd gebruikt in zowat alle recente productiemodellen van het merk, waaronder de Hyundai ix35 en i40.

Thomas Bürkle, Hyundai’s designhoofd in Europa, heeft voor de i-ioniq alvast volgende woorden klaar: “Two strong arched curves define the silhouette of i-oniq, creating a playful contrast between the sharp character lines and soft but muscular features.” De i-oniq concept werd getekend op Hyundai’s R&D centrum in Rüsselsheim, Duitsland.

Hyundai i-oniq concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...