Dodge plaagt nu ook met interieur van Dodge Dart

Dodge Dart Interieur Teaser
Dodge gaat verder met zijn teasercampagne voor de Dodge Dart. Op nieuwe beelden krijgen we het interieur te zien.

Op het autosalon van Detroit zal Dodge de Dart voorstellen, een compacte vierdeurs sedan die van het Compact Wide platform van de Alfa Romeo Giulietta gebruik zal maken. Qua styling werd het model volgens Dodge geïnspireerd door de gelijknamige wagen uit de jaren ’60, vermengd met invloeden van het Alfa Romeo DNA. Naast het platform maakt de Dodge namelijk nog meer gebruik van Italiaanse techniek, zo vinden we onder de motorkap ondermeer een 1.4 MultiAir met 135 of 170 pk.

Voor het interieur maakt Dodge gebruik van een doorlopende rode kader rond tellerpartij en navigatiescherm, daarnaast krijgen ook de wijzerplaten en de aircobediening rood sfeerlicht. Tussen beide wijzerplaten vinden we een 7″ groot instrumentenpaneel dat gebruik maakt van een gekleurd TFT scherm, het navigatie- en infotainmentsysteem is op zijn beurt 8,4″ groot en kan worden bediend via een touchscreen. De Dodge Dart zal volgende maand officieel worden onthuld op het autosalon van Detroit, meer details volgen ongetwijfeld binnenkort.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Dodge plaagt nu ook met interieur van Dodge Dart"

  1. fritsgerritsen 17-12-2011 om 10:44

    Ik heb laatst van Dodge hele gave eetkamerstoelen gezien. Rode die lijken op de stoelen in deze auto.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...