Autosalon Brussel 2012: Lamborghini Line-up

Autosalon Brussel 2012 Lamborghini Paleis 12
In Paleis 12 op het autosalon van Brussel zal je twee Lamborghini’s kunnen bewonderen: de Aventador en de Gallardo Super Trofeo Stradale.

De Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale is volgens Lamborghini de meest hardcore Gallardo ooit, hoewel hij veel gelijkenissen met de Gallardo Superleggera vertoont. Onder de motorkap vinden we een 5.2-liter V10, goed voor 570 pk en 540 Nm koppel. Hiermee sprint hij van 0 naar 100 km/u in 3,4 seconden, de topsnelheid bedraagt 320 km/u. Het model wordt ter ere van het Blancpain Super Trofeo kampioenschap geproduceerd in een beperkte oplage van 150 stuks. Opvallende kenmerken zijn de manueel verstelbare achterspoiler, het kleur ‘Rosso Mars’ en allerlei details in koolstofvezel.

Naast de hardcore Gallardo is er ook plaats voor de nieuwe Lamborghini LP700-4 Aventador, de geestelijke opvolger van de Murciélago. In de Aventador zorgt een V12-motor voor het vermogen, in totaal staat deze garant voor 700 pk en 690 Nm koppel. Hiermee sprint de Aventador van 0 naar 100 km/u in 2,9 seconden, de topsnelheid bedraagt 350 km/u. Met zijn basisprijs van 318.230 euro is hij ongetwijfeld één van de duurste modellen op het autosalon.

Autosalon Brussel 2012

Alle Praktische informatie + Salonplan
Alle Premières

Line-up per merk:
Abarth

Alfa Romeo

Audi

Bentley

BMW

Citroën

Dacia

Fiat

Ford

Hyundai
Jaguar

Jeep

Kia

Lamborghini

Lancia

Land Rover

Lexus

Mazda

MINI

Nissan
Opel

Peugeot

Porsche

Renault

Skoda

Subaru

Toyota

Volkswagen

Volvo

Deel dit bericht:

1 reactie op "Autosalon Brussel 2012: Lamborghini Line-up"

  1. Dieter 14-12-2011 om 11:33

    Lamborghini zijn toch mooie auto’s

Reageer

Reactie aan het plaatsen...