Autosalon Brussel 2012: Ford Line-up

Ford Focus ST
Op de stand van Ford zullen vooral conceptmodellen en milieuvriendelijke wagens te zien zijn. Ook de Ranger is van de partij!

Ford trekt haar stand voor het Brusselse Autosalon 2012 op in Hal 5. Daar vinden we tien Belgische premières terug! Wie reikhalzend uitkijkt naar de toekomst van Ford, kan de Ford Evos Concept gaan bewonderen. Dit model moet tonen hoe de Mondeo van de toekomst eruit zal gaan zien. Naast de Galaxy, S-Max en C-Max zal ook de Ford B-Max Concept aanwezig zijn, dit model toont de B-Max van de nabije toekomst. Er waren plannen om de Ford Fiesta ST Concept in Brussel tentoon te stellen, maar dat gaat jammer genoeg niet door.

Naast conceptmodellen toont Ford natuurlijk ook wagens die je effectief kan kopen. De Ford Focus staat viermaal op de stand: als Ford Focus ST met 250 pk, als Ford Focus EcoBoost met een 1.0 liter motor en als Ford Focus ECOnetic met 105 pk. Verder vinden we ook een elektrische variant van de Focus terug: de Ford Focus BEV. De meest zuinige Fiesta die we terugvinden is de Fiesta ECOnetic die amper 87 gram CO2 uitstoot per km.

Ford lanceert een nieuwe pick-up op de Belgische markt, de Ford Ranger. De enige wagen in zijn segment die de maximale score van 5 EuroNCAP sterren krijgt. En hij combineert dat met de hoogste score voor voetgangersveiligheid ooit. Ook de Ford Transit, de bestelwagen van Ford, staat op het salon, nu met een nieuwe motor die aan de Euro V normen voldoet.

Autosalon Brussel 2012

Alle Praktische informatie + Salonplan
Alle Premières

Line-up per merk:
Abarth
Alfa Romeo
Audi
Bentley
BMW
Citroën
Dacia
Fiat
Ford
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Skoda
Subaru
Toyota
Volkswagen
Volvo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...