Gespot: Nieuwe BMW M6 Cabrio

BMW M6 Cabrio gespot
Volgend jaar zal BMW de M6 lanceren, in New Jersey werd een eerste testmodel van de M6 Cabrio gespot.

BMW zal in juni volgend jaar de BMW M6 Cabrio onthullen, de M6 Coupé volgt drie maanden later, in september. De BMW M-ingenieurs hebben echter al flink gewerkt aan het model, want de eerste foto’s van een testmodel in New Jersey tonen ons een aardig afgewerkt model. Hoewel het op deze foto’s niet te zien is zal de M6 vooraan een agressievere front krijgen met grotere luchtinlaten. In profiel herkennen we sideskirts, typische M-velgen en iets bredere wielkasten. Achteraan is er dan weer plaats voor vier uitlaatpijpen en een diffuser.

Onder de motorkap zullen we vermoedelijk een 4.4-liter V8 vinden met om en bij de 600 pk. Het vermogen zal uitsluitend naar de achterwielen gestuurd worden via een zeventraps M-automaat met dubbele koppeling, goed voor een sprint van 0 naar 100 km/u in minder dan 4,5 seconden. Standaard zal de topsnelheid 250 km/u bedragen, wie wil kan dat via een M pakket laten opschroeven tot 300 km/u. (Foto’s via: Autospies)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...