Autosalon Brussel 2012: Bentley Line-up

Bentley Continental GTC Autosalon Brussel 2012
Bentley zal in Paleis 12 op het autosalon van Brussel aanwezig zijn met vier wagens: de Continental GTC, Continental GT, Continental Flying Spur en Mulsanne.

De Continental GTC is het recentste model van de line-up, de GTC werd namelijk pas in september op het autosalon van Frankfurt gelanceerd. De wagen komt een stuk krachtiger voor de dag, dankzij meer uitgesproken lijnen en een agressievere look. Daarnaast zijn voortaan 20″ velgen standaard en kunnen optioneel ook drie verschillende 21″ velgen geleverd worden. Onder de motorkap vinden we een 6-liter W12 goed voor 575 pk, 700 Nm koppel en een sprint van 0 naar 100 km/u in 4,8 seconden. De topsnelheid bedraagt 314 km/u.

Naast de GTC zal ook de Continental GT zijn opwachting op het Brusselse autosalon maken. Deze beschikt over dezelfde 6-liter W12 maar sprint dankzij zijn gewichtsvoordeel in 4,6 seconden naar 100 km/u. Vanaf januari 2012 volgt trouwens een nieuwe motor voor de Continental GT, het gaat om een V8 met momenteel nog onbekende specificaties. De Continental GT zal daarnaast geflankeerd worden door de Continental Flying Spur, de vierdeurs Continental en meteen de krachtigste 4-deurs die de Britse constructeur ooit heeft geproduceerd. De 6-liter W12 zorgt namelijk voor 610 pk, genoeg voor duizelingwekkende prestaties. Als laatste zal ook de Mulsanne op het autosalon van Brussel staan, het vierdeurs luxe-vlaggenschip van het merk maakt gebruik van een 6,75-liter V8 met 512 pk en 1.020 Nm koppel.

Autosalon Brussel 2012

Alle Praktische informatie + Salonplan
Alle Premières

Line-up per merk:
Abarth

Alfa Romeo

Audi

Bentley

BMW

Citroën

Dacia

Fiat

Ford

Hyundai
Jaguar

Jeep

Kia

Lamborghini

Lancia

Land Rover

Lexus

Mazda

MINI

Nissan
Opel

Peugeot

Porsche

Renault

Skoda

Subaru

Toyota

Volkswagen

Volvo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...