Nieuwe foto’s: Skoda VisionD Concept

Skoda VisionD Concept
Skoda heeft een nieuwe reeks foto’s van de VisionD Concept online gegooid, deze keer mét vrouwelijk schoon.

Met de nieuwe fotoreeks wil Skoda zijn toekomstige designrichting nogmaals in de verf zetten, en aangezien het de moeite nam om ook enkele modellen in te huren vonden we het meer dan de moeite waard om hierover te berichten. Het VisionD designconcept werd dit jaar op het autosalon van Genève onthuld. Het conceptmodel werpt een blik vooruit op het design van de toekomstige Skoda modellen. Zo werden verschillende designelementen gebruikt voor het MissionL Concept dat in Frankfurt werd onthuld, de voorbode voor de volgende generatie Octavia.

De derde generatie Octavia zal volgend jaar op het autosalon van Genève in conceptvorm worden voorgesteld, de productieversie zou daarna volgen op het autosalon van Parijs in september, waarna we begin 2013 de marktlancering mogen verwachten. De VisionD op zijn beurt zou grotendeels dienen als inspiratiebron voor een model tussen de Fabia en de Octavia. Tegelijk zal het conceptmodel dienst doen als toonbeeld van hoe de designers de toekomstige Skoda modellen zullen vormgeven.

Lees hier onze rijtest met de Skoda Octavia GreenLine

Deel dit bericht:

2 reacties op "Nieuwe foto’s: Skoda VisionD Concept"

  1. marhendr 10-12-2011 om 15:59

    superb model

  2. PJS 10-12-2011 om 16:29

    Mooie woordspeling @marhendr ! 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...