Op zoek naar kerstcadeau voor autoliefhebber?

Aston Martin Ski
Kerst komt er aan en wie nog een cadeau zoekt voor autoliefhebbers, heeft keuze te over. Wij zetten enkele geschenken in de verf!

Ferrari is al sinds jaar en dag ‘Koning van de Giftshop’ en biedt dan ook enorm veel verschillende gadgets aan. Als kind is het ongetwijfeld leuk om rond te rijden in de alles behalve aardig geprijsde Ferrari FXX Go Cart, terwijl je als volwassene allicht liever een geschenkdoos met 3 uurwerken krijgt, één voor elke gelegenheid. In de sectie ‘overbodige gadgets’ vinden we de Ferrari Antivirus Software terug. Waauw!

Niet dat Ferrari alleenheerser op gebied van gadgets is. Concurrenten als Lamborghini, Maserati en Aston Martin kunnen er ook best wat van. Want denk je bijvoorbeeld van Lamborghini’s koolstofvezel tas? Kwestie van geen gram teveel te dragen. Of een elektrische Gallardo voor kinderen of een Lamborghini GSM? Maserati biedt een met diamanten bezaaide sleutelhanger aan voor de prijs van €10.588, voor wie het wat goedkoper mag, zijn er de lederen driver’s gloves. Dankzij Aston Martin kan je deze winter weer op de latten gaan staan, Jaguar houdt de kinderen dan weer bezig met een XKR op afstandsbediening. De vijftigste verjaardag van de E-Type vieren kan aan de hand van deze portefeuille. En alsof er met al het bovenstaande nog niet genoeg keuze was, heeft Porsche een designafdeling die zich continu bezighoudt met accessoires. De Duitsers bieden ongeveer elk mogelijk cadeau aan, gaande van parfum tot pennen, brillen en reistassen.

Het hoeft natuurlijk niet altijd zo duur te zijn als bij de supercar constructeurs. Premium constructeurs hebben hier en daar ook gadgets in de aanbieding. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mercedes kerstballen, een BMW M-Sport Sporttas of een superaerodynamische Vorsprung Durch Technik paraplu? Alfa Romeo biedt overigens een muismatje aan dat op ondergetekende zijn bureau ligt. Nissan biedt een zakentas aan voor de geflipte zakenman die met een GT-R rijdt, voor de Cube-rijders zijn er dan weer organische T-Shirts. Hyundai biedt bij haar Santa Fé een multitool aan.

Bij deze zou je voldoende inspiratie moeten hebben om een geschikt cadeau te vinden voor de autoliefhebber in je vriendenkring. En mochten al deze cadeau’s geen baat brengen, herinner u dan aan onze post over WAFT2. Prettige feesten! Nog iets leuks gezien? Laat het zeker weten in de reacties!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...