Video: Het geluid van de nieuwe Bentley V8

Bentley V8 Teaser Video
Bentley komt binnenkort met een nieuwe V8, een teaservideo moet het publiek daarvoor alvast warm maken.

Begin volgend jaar zal Bentley een nieuwe 4-liter V8 lanceren, een motor die de 6-liter W12 in ondermeer de Continental GT zal moeten vervangen. De nieuwe V8 moet helpen om de CO2-uitstoot van het merk te verlagen. In de Continental GT zou de CO2-uitstoot bijvoorbeeld met 40 procent kunnen dalen. Het blijft voorlopig wel nog gissen naar de specificaties van het nieuwe motorblok, ter referentie kunnen we wel de twin-turbo V8 uit de S8 nemen, die beschikt over 520 pk en 650 Nm koppel. In de video horen we in ieder geval dat het met het motorgeluid wel snor zit, oordeel zelf in de onderstaande video.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...