Subaru Advanced Tourer Concept is radicaal

Subaru Advanced Tourer Concept
Subaru toonde ons een tijdje geleden een teaserfoto van haar nieuwste concept. De Advanced Tourer Concept ziet er oogverblindend uit.

De Subaru Advanced Tourer Concept toont ons de Subaru van de toekomst en die ziet er op zijn minst heerlijk uit. Dankzij zijn strakke en agressieve lijnen oogt dit concept alleszins sportief. En sportiviteit gaat in theorie niet samen met milieuvriendelijkheid, maar om het tegendeel te bewijzen zorgde Subaru voor een hybride aandrijving.

Zoals we dat van Subaru gewend zijn ligt er een boxermotor in het vooronder en ook de symmetrische vierwielaandrijving ontbreekt niet. Dankzij het gebruik van turbo’s kan er evenwel met een kleinere slagruimte (1600 cc ipv 2000) een gelijkaardig vermogen bekomen worden. Deze conceptcar beschikt bovendien over een batterij en een elektromotor die hem moeten onderscheiden van elke andere Subaru. Voor de gelegenheid werd er een nieuwe CVT-bak ontworpen.

Aan de binnenkant staat de passagier van de Subaru Advanced Tourer Concept centraal. Ze krijgen van Subaru een aangename rit beloofd in een kwalitatief interieur. Dankzij een groot scherm krijgen inzittenden toegang tot kaarten, televisie en internet. Benieuwd naar het eindresultaat!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Subaru Advanced Tourer Concept is radicaal"

  1. ixke 06-12-2011 om 13:38

    niet mis, lekker strak design
    is eens wat anders van Subaru

  2. Wolf 07-12-2011 om 12:24

    Wacht maar tot je het definitieve ontwerp ziet. Vrees dat het niets wordt, Subaru heeft nu eenmaal geen geschiedenis van mooie auto’s. Wel auto’s die vreselijk hard de hoek om gaan. Jammer voor Subaru dat de rest van autoland vooruit is gegaan terwijl zij stil hebben gestaan.
    Hun paradepaard de WRX was top en nu middelmaat qua rijden en matig qua materiaalgebruik binnenzijde. Toch zonde.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...