Duurste autocrash ooit vond plaats in Japan

Ferrari Crash Japan
In Japan heeft zich vermoedelijk de duurste autocrash ooit voorgedaan, de schade werd er geraamd op 3 miljoen euro.

Wat een aangenaam zondagsritje moest worden voor een groep liefhebbers van luxeauto’s is in Japan wel heel duur afgelopen. In totaal zouden veertien wagens betrokken zijn geraakt bij een ongeval, waaronder acht Ferraris, een Lamborghini en drie Mercedessen. Eén van de Ferraris zou daarbij aan het slippen geraakt zijn, waardoor de hele karavaan op een minder aangename manier tot stilstand kwam. Tien mensen raakten daarbij lichtgewond, de geraamde schade bedraagt zo’n 3 miljoen euro.

Volgens getuigen zou de groep veel te snel gereden hebben, niet moeilijk gezien de modellen die bij het ongeval betrokken waren. Zo zijn ondermeer een Ferrari F512, F355, 430 Scuderia en 360 betrokken bij het ongeval, daarnaast crashte ook een Mercedes CL600, een Nissan GT-R Skyline en een Lamborghini Diablo. Grootste pechvogel is vermoedelijk de bestuurder van een Toyota Prius, die ongetwijfeld niet tot de groep behoorde.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Duurste autocrash ooit vond plaats in Japan"

  1. Dieter 14-12-2011 om 11:49

    amai, al die ferrari’s pertotal

Reageer

Reactie aan het plaatsen...