Alfa Romeo Giulietta for Maserati

Alfa Romeo Giulietta for Maserati
Maserati en Alfa Romeo slaan opnieuw de handen in elkaar, een speciaal ontworpen Giulietta zal voortaan dienst doen als vervangwagen bij Maserati dealers.

Alfa Romeo en Maserati, twee iconen van Italiaans design die de waarden van sportiviteit, technologie en elegantie delen. Het is dan ook niet onlogisch dat beide merken vaak samenwerken. Zo raakte 2 jaar geleden bekend dat een speciale Alfa Romeo MiTo for Maserati dienst zou doen als vervangwagen bij de dealers. Nu doen Alfa Romeo en Maserati dat trucje nog eens over, Maserati-klanten zullen voortaan gebruik kunnen maken van een unieke Alfa Romeo Giulietta.

Alfa Romeo laat uiteraard niets aan het toeval over, de Giulietta for Maserati wordt dan ook uitgerust met de zwaarste motor uit het gamma. Concreet gaat het om de 235 pk sterke 1.750 TBI die ook dienst doet in de Giulietta QV, waarmee de Giulietta van 0 naar 100 km/u sprint in 6,8 seconden.

Maar het blijft uiteraard niet enkel bij de keuze voor de zwaarste motorisatie, de Giulietta for Maserati krijgt namelijk enkele specifieke details mee. Zo worden de stoelen bekleed met speciaal Venere leder in Maserati Bruin, is er plaats voor een aluminium inlegplaatje met de logo’s van beide edelmerken en werden ook de aluminium instaplijsten voorzien van “Giulietta” en “Maserati” inscripties. Aan de buitenkant vallen de 18″ velgen met rode remklauwen op, terwijl ook de uitrusting van deze Giulietta for Maserati op een hoog niveau staat. Zo is er plaats voor Bi-Xenon koplampen, navigatiesysteem, bediening aan het stuur, Aux/USB/Bluetooth en dual-zone Airco.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Alfa Romeo Giulietta for Maserati"

  1. TDB 05-12-2011 om 21:13

    Echt knap!!

  2. Wolf 06-12-2011 om 9:48

    Vroeger lepelde ze een Ferrari motor in een Lancia Thema. Nu wat frutsels die echt niet uit de Maserati fabriek komen. Misser……

Reageer

Reactie aan het plaatsen...