Video: BMW plaagt met X6M project

BMW X6M Teaser
Met een nieuw gelanceerde video hint BMW naar een X6M diesel.

A new chapter powered by M, zo leest de beschrijving van de op het web gegooide video. Step 1 geeft dan weer te kennen dat we meerdere van deze video’s mogen verwachten. Met zekerheid kunnen we het niet zeggen, maar hoogstwaarschijnlijk betreft het een X6M met een zelfontbrander onder de motorkap.

Naast de geplande M5 diesel is het immers voor de hand liggend dat BMW het blok in de X6M en eventueel ook X5M lepelt, maar de video kan ook een andere wagen betreffen. Misschien wordt het gewoon een X6M met meer vermogen, al zouden wij dat eerder een nieuwe paragraaf dan hoofdstuk noemen. Tot slot verbergt een blur een kleine facelift van koplampen en achterlichten.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: BMW plaagt met X6M project"

  1. Wolf 05-12-2011 om 9:02

    Een BMW X6 is zowiezo plagen. Heer, wat is dat hok lelijk……….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...