Video: Nissan Juke-R (Deel 9)

Nissan Juke-R
Ingenieurs leggen de laatste hand aan de snelste crossover ter wereld: de Nissan Juke-R.

Motor? Check. Versnellingsbak? Check. Ophanging? Check. De Nissan Juke-R nadert zijn voltooiing. In deze video zien we hoe het team van ingenieurs de laatste hand legt aan de snelste crossover ter wereld. Het exterieur wordt bekleed met een matzwarte wrap, binnenin vinden we vele elementen terug uit de standaard Juke. Enkele elementen hinten echter naar de 3.8-liter V6 onder de motorkap: het instrumentenpaneel, de versnellingspook en de enorme peddels achter het stuur. De Juke-R is geen gestripte racewagen, maar beschikt over alle comfort die je krijgt in een standaard personenwagen. Next stop: het circuit.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...