Kent u WAFT al?

WAFT
Op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor een autoliefhebber? Het exclusieve WAFT2 boek is best een goed idee!

Net als voorganger WAFT1, barst WAFT2 van de verhalen over auto’s, cultuur en boeiende mensen uit de autosector. In WAFT2 vind je onder meer topdesigner Luc Donckerwolcke in een toreadorpak op het strand van Barcelona, gejodel in de BMW Vision Concept en een verslag over de Mille Miglia als huwelijksreis.

Elke WAFT2-cover is bespoten met authentieke lak van een uitzonderlijke of zelfs unieke auto. Met de BMW Vision Concept, de Renault Dézir Concept, Bentley GTC Supersports, Touring Supereggera Tornante, McLaren MP4 12c, Lamborghini Aventador en Aston Martin Virage als donors. Deze covers werden met de hand gespoten in de spuitcabine van Carrosserie Cryns. Achterin het boek zit een foto van de auto die zijn lak leende voor dit boek. Bij één van de verhalen hoort ook een filmpje dat op DVD achter in het boek kleeft.

WAFT2 werd ondertussen bekroond in de prestigieuse ADAC-boekenwedstrijd op de boekenbeurs van Frankfurt. Het boek werd tweede in de categorie ‘Design en innovatie’. WAFT2 is engelstalig, genummerd en werd gedrukt in een beperkte oplage van 1.000 stuks. Het boek is enkel te koop via www.waft.be en kost 80€.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...