Toyota toont Fun VII Concept

Toyota Fun VII
Even in de toekomst kijken? Wie weet zien we binnen enkele jaren bepaalde elementen van de Toyota Fun VII op productiemodellen.

De Toyota Fun VII is voor Toyota de ultieme vorm van personalisatie op gebied van mobiliteit. Bestuurders krijgen namelijk de mogelijkheid zowel de buitenkant als de binnenkant naar eigen wensen aan te passen. Dat kan gebeuren door verschillende apps te downloaden, maar even goed door bepaalde boodschappen weer te geven op het koetswerk van de wagen. Benieuwd wat we in de toekomst allemaal gaan lezen in de file…

De Fun VII is een high-tech wagentje en is dus ook behoorlijk connected. Dankzij een verbinding met het internet wordt er steeds voor gezorgd dat de laatste software voor multimedia, maar ook voor controle van de wagen en de besturing geïnstalleerd kan worden zonder al te veel moeite. De Fun VII kan bovendien verbinding leggen met andere wagentjes in zijn buurt. Een deel van de functies van de wagen is ook toegankelijk met een smartphone. Benieuwd welke delen van het concept we in de toekomst zullen mogen verwelkomen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...