Impressie: BMW M6 Coupe

BMW M6 Impressie
Volgend jaar zal BMW de M6 lanceren, wij blikken alvast vooruit.

BMW legt momenteel nog de laatste hand aan de nieuwe BMW M6, het model wordt gebouwd onder codenaam F13 en zal volgend jaar onthuld worden om vanaf 2013 bij de dealers te staan. De BMW M6 zal zijn techniek grotendeels delen met de M5 Sedan, het geheel wordt echter verpakt in een extra sportief pakket. De M6 komt er niet enkel als Coupé, maar krijgt ook een Cabrio en vierdeurs ‘Gran Coupé‘ versie. Een nieuwe impressie toont ons wat we visueel mogen verwachten van de M6 Coupé, we zien een agressieve voorpartij, grotere luchtinlaten en achteraan vier uitlaatpijpen en een diffuser.

Onder de motorkap zullen we vermoedelijk een 4.4-liter V8 vinden met om en bij de 600 pk. Het vermogen zal uitsluitend naar de achterwielen gestuurd worden, goed voor een indrukwekkende 0 naar 100 km/u acceleratietijd van 4,5 seconden. Standaard zal de topsnelheid 250 km/u bedragen, wie wil kan dat via een M pakket laten opschroeven tot 300 km/u. (Foto via: BimmerToday)

BMW M6 Impressie

Deel dit bericht:

2 reacties op "Impressie: BMW M6 Coupé"

  1. Wolf 02-12-2011 om 21:55

    Gave voorkant. Jammer van het foute imago (in Nl tenminste). Hangt trouwens om heel BMW heen. Eigenlijk best zonde……

  2. TDB 05-12-2011 om 11:59

    @Wolf

    dat is inderdaad zonde, ook hier in België jammer genoeg. 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...