Advertorial: Mobil Product Selector

Mobil Product Selector
Om de motor van een wagen zo lang mogelijk te laten meegaan en zo efficiënt mogelijk te laten draaien heb je de juiste smeermiddelen nodig. En die vind je nu sneller dan ooit dankzij de Mobil Product Selector.

Dankzij de Mobil Product Selector hoef je niets meer te doen dan het merk, de typenaam en het bouwjaar van je personenwagen in te geven en direct krijg je een overzicht van welke synthetische olie het beste is voor je wagen en zorgt voor een lager brandstofverbruik. Voor een Fiat 500 0,9 TwinAir kies bijvoorbeeld het beste de Mobil 1 ESP 0W-40 motorolie, terwijl je voor de Nissan Juke 1.5 dCi er beter aan doet de Mobil Super 3000 Formula R 5W-30 motorolie aan te schaffen. Door de juiste motor olie te gebruiken gaat de motor langer mee en kan hij efficiënter draaien.

Product Selector: Welke motorolie voor uw auto? 

Mobil Product Selector

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...