Video: Porsche 911 (991) gaat zijwaarts

Porsche 911 Carrera S
Chris Harris (EVO) kreeg de kans om de nieuwe Porsche 911 aan de tand te voelen.

In Frankfurt stelde Porsche de 991-versie van haar paradepaardje voor, de eerste testverslagen sijpelen nu binnen. Ook Chris Harris van EVO Magazine mocht op pad met de nieuwe 911 en wat hij ervan denkt, zien jullie hieronder. Zijn Carrera S testwagen beschikt over een 3.8-liter zescilinder boxermotor die nog steeds achteraan huist, het vermogen ervan bedraagt 400 pk. De Porsche combineert een sprint van 0-100 km/u in 4,5 seconden met een gemiddeld verbruik van slechts 9,5 l/100 km. Liever rustig cruisen zonder dak? Porsche stelde zonet de 911 Cabrio voor, die in de lente gelanceerd wordt.(Via:EVO)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...