Teaser: Infiniti gaat elektrisch


Infiniti zal een elektrische sportwagen voorstellen op het autosalon van Genève. Nu al begint het merk te teaseren.

Het is nu best nog vroeg voor een teasercampagne, maar duidelijk nog niet vroeg genoeg, moeten ze bij Infiniti gedacht hebben. Ook al lanceren ze hun sportief elektrisch concept pas op het autosalon van Genève in maart, nu al krijgen we de eerste detailshots van het model doorgestuurd. Ook al is de wagen elektrisch, Infiniti stapt niet af van haar premium gedachtegoed en zal ervoor zorgen dat deze wagen ook effectief sportieve prestaties kan neerzetten.

We krijgen 2 foto’s te zien: één van de achterkant en één van de voorkant langszij. Echt veel kunnen we nog niet opmaken uit de foto’s. Het lijkt er alleszins op dat Infiniti trouw gebleven is aan de huisstijl, maar enkele sportieve lijnen aan de conceptcar toevoegde. Vinden jullie trouwens ook dat zijn voorkant iets weg heeft van de nieuwe BMW 6-Reeks? (via CS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...