Advertorial: Go For Zero

Go For Zero
Vrienden die onveilig rijden? De nieuwe Go For Zero applicatie op Facebook moet hun tot nadenken stemmen!

De Go For Zero campagne wil zo weinig mogelijk slachtoffers in het verkeer. De Facebook-applicatie van Go For Zero laat je toe om een krantenartikel te schrijven over jouw vriend(in) die een te zware voet heeft/drinkt en rijdt… Je logt in op de applicatie en selecteert een vriend(in) die je wil sensibiliseren. Je geeft enkele gegevens in over die persoon zoals het automerk, de kleur van auto en wat de favoriete uitgaansplek is. De applicatie genereert een confronterend krantenartikel over het dodelijk ongeval van de persoon in kwestie dat via e-mail wordt doorgestuurd. Het schrikeffect moet de ontvanger van de mail even doen nadenken over zijn/haar rijgedrag. Hoe het werkt, ontdek je in onderstaand filmpje. Proberen? Klik hier!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Advertorial: Go For Zero"

  1. ML 18-11-2011 om 2:34

    Sophie van Saab werkt ook voor Go for Zero?? http://www.abhd.nl/video/autoblog-brussel-2011/ 

  2. MRM 18-11-2011 om 13:06

    Niet meer voor Saab maar voor BIVV. 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...