Preview: Audi RS4

Audi_RS4
Audi stelde onlangs de facelift van de Audi A4 voor. Voldoende voer om te speculeren over de Audi RS4!

De nieuwe RS4 zou naar alle waarschijnlijkheid op 21″ velgen gaan staan. Uiteraard zitten er achter die velgen grote remschijven, de extra kracht van de motor moet natuurlijk ook ingetoomd kunnen worden. Zoals we dat van Audi gewend zijn, krijgt de RS4 normaal grotere wielkasten, een aerodynamische en sportieve bumperkit en 2 ovale uitlaten achteraan.

Onder de motorkap komt allicht een 4.2 liter grote V8-motor die 450 pk levert, praktisch dezelfde motor als in de RS5. De motor wordt daar gekoppeld aan een zeventraps versnellingsbak met dubbele koppeling. Nul naar honderd hoeft bij dit monster niet meer dan 4,5 seconden in beslag te nemen. Naar Duitse gewoonte zou de topsnelheid 250 km/u bedragen. (via TC & AE)

Audi_RS4

Audi_RS4

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Audi RS4"

  1. TDB 15-11-2011 om 13:43

    Vind nog steeds dat 4 uitlaatpijpen beter staan dan twee grote ovalen exemplaren… Zoals bij de S4! 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...