Aston Martin fans: maak uw Special Edition!

Aston_Martin_Facebook
De Britse sportwagenfabrikant heeft net 1 miljoen fans weten te verzamelen op Facebook, in ruil mogen die allemaal mee kiezen voor een unieke wagen.

In het verleden deed Porsche al eens iets voor de fans op Facebook, maar nu gaat Aston Martin nog een stapje verder. Om hun digitale mijlpaal te vieren wordt er een unieke Aston samengesteld door de fans zelf. Hiermee willen ze nogmaals benadrukken dat elke Aston Martin uniek is, want personalisatie is deel van de ervaring. De komende weken zal er steeds een actieve poll zijn waar de fans kunnen meestemmen, wat er op het einde gebeurt met de special edition is nog niet duidelijk. Wie weet is er wel een zeer gelukkige fan die hem toegewezen krijgt, dus like maar snel de fanpagina van Aston Martin op Facebook.

Deze week wordt het model in kwestie gekozen, er is keuze uit de 7 actieve productiemodellen van het Britse merk. Gaande van de kleine Cygnet tot de heerlijke DBS. De One-77 vinden we jammer genoeg niet terug, maar daar moet de exclusiviteit toch bewaard blijven. Momenteel verkiest de meerderheid de DB9 Coupé, gevolgd door de DBS en de V12 Vantage, maar de stemming is nog maar net gestart. In de volgende weken zal er gestemd kunnen worden voor de kleurenstelling, het interieur en verdere opties. Als je graag eens meehelpt met het samenstellen van een unieke Aston Martin, weet je wat je te doen staat!

Aston Martin Facebook special

Aston Martin Facebook special

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...