Jaguar XJ Sport & Speed Pack

Jaguar XJ Sport Speed Pack
Alles kan sportiever, zo ook de statige Jaguar XJ. Dankzij het Sport en het Speed Pack, komt hij iets agressiever uit de hoek.

Beide pakketten zijn beschikbaar op alle motorisaties, behalve op de V8-motor met 510 pk. Die is op zich al voldoende sportief! Het Sport Pack bestaat uit enkele ingrepen aan de binnen- en buitenkant van de XJ. Het model valt alleszins al op door zijn 20″ velgen, aerodynamische aanpassingen aan de bumpers voor- en achteraan, rode remklauwen en optionele sportstoelen. Binnenin zijn er naast de mogelijkheid van sportstoelen te installeren ook verschillende kleuren en materialen beschikbaar die voorheen niet gekozen konden worden.

Het Speed Pack – dat enkel gekozen kan worden als je ook het Sport Pack aanvinkt op de optielijst – zorgt ervoor dat de topsnelheid neerkomt op 280 km/u, daar waar ze standaard 250 km/u bedraagt. Ongetwijfeld een leuk extraatje voor mensen die frequent op de Autobahn vertoeven.

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XJ.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Jaguar XJ Sport & Speed Pack"

  1. PJS 11-11-2011 om 15:58

    Zeer knap! Sportief en stijlvol.

  2. davidgroote 12-11-2011 om 17:30

    Wat een prachtwagen !

  3. Wolf 12-11-2011 om 19:17

    Vind hem , met of zonder pakket, de mooiste limo van allemaal. Wat een superbak. Mercedes zal technisch misschien beter zijn maar wat een bak….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...