Nog meer foto’s: Hyundai Genesis Coupe Facelift

Gelekt Hyundai Genesis Coupe facelift
Hoe de facelift van de Genesis Coupé eruit zal zien is geen raadsel meer, na de gelekte foto’s van vorige week, lekten nu weer foto’s uit.

Dat de onthulling van de gefacelifte Hyundai Genesis Coupé er zo naderhand zit aan te komen merken we aan het aantal gelekte foto’s die ondertussen op het internet te vinden zijn. Op die foto’s is goed te zien dat de Genesis Coupé een nieuwe neus krijgt in lijn met de nieuwe modellen van Hyundai, waaronder de i40 en de Veloster. Ook aan het interieur werd merkbaar gesleuteld, dat is nu minder kaal en krijgt duidelijk kenmerken over van de meest recente Hyundai-modellen. In de middenconsole zullen drie klokjes daarbij centraal staan, waarop onder andere de turbodruk en de olietemperatuur weergegeven zullen kunnen worden.

Onder de motorkap zal de 3.8-liter V6 een update krijgen waarbij het vermogen zal toenemen tot om en bij de 338 pk, een stijging van 35 pk ten opzichte van de huidige Genesis Coupé V6. Het motorkoppel zou daarnaast ook met 95 Nm stijgen tot 394 Nm. Ook de 2-liter turbo zou een update krijgen, al zijn de specificaties daarom nog niet bekend. Schakelen gaat nog steeds standaard via een manuele zesbak, optioneel zou daar een achttrapsautomaat bijkomen. De onthulling van de facelift is gepland voor het autosalon van Detroit, begin volgend jaar. (Foto’s: Blog Hyundai)

Lees hier onze rijtest met de Hyundai Genesis Coupé 3.8 V6

Deel dit bericht:

3 reacties op "Nog meer foto’s: Hyundai Genesis Coupé Facelift"

  1. kristofl 09-11-2011 om 20:23

    Ziet er mooi uit. De schuine led stroken wil ik wel eens in werking zien…

  2. PJS 09-11-2011 om 20:34

    @kristofl; daarvoor kan je in dit artikel terecht.

  3. kristofl 09-11-2011 om 21:45

    Aha, nu nog eens in’t echt en tis perfect 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...