Nissan Pivo 3 Concept debuteert in Tokio

Nissan Pivo 3 Concept
Nissan komt naar Tokio met een verdere evolutie van de Pivo 1 & 2 concepten, de Pivo 3.

Over het design ervan valt te discussiëren, maar de Pivo 3 is volgens Nissan het elektrische voertuig van de nabije toekomst. Het wagentje is minder dan drie meter lang en heeft in de wielen gemonteerde elektrische motoren voor een maximale wendbaarheid. Binnenin vinden we premium leder, metaalaccenten en een digitaal instrumentenpaneel. In de Pivo 3 is er plaats voor twee personen, al zal het drummen worden gezien de zetelconfiguratie.

Specificaties werden nog niet vrijgegeven, maar de Pivo 3 zou alvast beschikken over een Automated Valet Parking systeem, waarmee de wagen automatisch rijdt, een parkeerplaats zoekt en daar parkeert zonder enige assistentie van de bestuurder. Het wordt nog interessanter wanneer je hoort dat de wagen naar jou terugkeert eens deze een signaal krijgt via je smartphone. Science Fiction of niet? We zullen het gauw genoeg zien.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...