Gerucht: Audi S4 & S5 verliezen manuele zesbak

Audi S4 2012
Volgens geruchten kunnen Europese klanten binnenkort niet langer kiezen voor een manuele versnellingsbak in de Audi S4 en S5.

Het vergt enig talent sneller te schakelen dan de zeventraps DSG-versnellingsbak, toch is het plezier verbonden aan het ouderwets koppelingspedaal en versnellingspook niet te onderschatten. Audi wil ons dat plezier volgens een e-mail aan Fourtitude helaas afnemen.

De vernieuwde S4 en S5 zal volgens de geruchten in Europa enkel met de DSG-versnellingsbak worden aangeboden, terwijl inwoners van de Verenigde Staten nog steeds de keuze krijgen. Het is geen nieuwtje: de BMW M5 is (voorlopig) ook niet beschikbaar met koppelingspedaal. Is schakelen je zeer dierbaar, dan is de nieuwe Porsche 911 met manuele zevenbak natuurlijk nog steeds een optie. (via:Fourtitude)

Audi S4 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...