Speciale serie: Jeep Wrangler Arctic

Jeep Wrangler Arctic
Jeep stelt een nieuwe speciale serie van de Wrangler voor: de Jeep Wrangler Arctic.

Jeep breidt het modellengamma van de Wrangler uit met de Wrangler Arctic, deze krijgt een specifiek koetswerk- en interieurdesign in een winters kleedje. Als inspiratiebron voor de Wrangler Arctic gebruikt Jeep de extreme winterse omstandigheden van het noordpoolgebied. Zo is de speciale editie enkel beschikbaar in winterse kleuren, krijgt de Wrangler Arctic een hardtop en wielkasten in koetswerkkleur en staat het model op Rubicon-offroadbanden met specifieke 17″ velgen in halfglanzend zwart. Om extra duidelijk te maken dat het om een speciaal model gaat wordt het exterieur voorzien van “Arctic” logo’s en zelfs een “Yeti Footprint” plaatje.

Ook het interieur werd door Jeep aangepakt, met zetels in zwarte tectonic stof met details in Polar wit en Arctic oranje en voorzien van het “Arctic” logo. Verder zijn de voorzetels verwarmd en zijn ook het stuurwiel, de armsteunen en het deksel van de middenconsole verfraaid met sierstiksels. De portierpanelen en bagagenetten werden afgewerkt in Arctic Oranje, en alle handgrepen en de randen van de ventilatieroosters in het dashboard zijn in Polar White uitgevoerd.

De première van de Wrangler Arctic staat geprogrammeerd voor het autosalon van Brussel in januari, om tijdens het eerste trimester van 2012 zijn opwachting te maken in de Europese showrooms. De Wrangler Arctic wordt aangedreven door een 2.8-liter turbodiesel, gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak of vijftraps automaat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...