Personaliseer je MINI met MINI Yours

Personaliseer MINI Yours
MINI is altijd al een voortrekker geweest in de personalisatie van hun modellen, voortaan biedt het met MINI Yours ook een reeks premium opties aan.

Met MINI Yours wordt het mogelijk om jouw MINI volledig te differentiëren qua design, met in de optielijsten een reeks exclusieve koetswerkkleuren, stickers en interieurafwerkingen die volledig nieuw zijn voor MINI. Het merk wil klanten hiermee de mogelijkheid bieden om een volledig unieke MINI samen te stellen. MINI heeft meteen ook een hele reeks limited editions klaarstaan voor de klanten, zo is er de MINI by Goodwood, de MINI Soho, de MINI Clubman Hampton en de recent gelanceerde London 2012 editie. Al deze versies worden voortaan geïntegreerd in het MINI Yours programma.

Wie een echt uniek ontwerp wil kiest echter best in de exclusieve reeks opties die het MINI Yours programma omvat. Dankzij de grote hoeveelheid opties is het mogelijk om via MINI Yours een volledig op maat gemaakte MINI samen te stellen door gebruik te maken van exclusieve kleuren, designs en materialen. Om MINI Yours extra in de kijker te zetten lanceert het merk in het Verenigd Koninkrijk de MINI Avenue (zie foto’s). Dat model zal beschikbaar zijn in grijs of groen metallic, met telkens het exclusieve ‘Soda’ motief. Binnenin is er plaats voor een grijs lederen motief met bijpassend zwarte vloermatten, een tweekleurig sportstuur in leder met functietoetsen, Soda zijspiegels en witte strepen op de motorkap. De MINI Avenue staat op 17″ lichtmetalen velgen en zal in het Verenigd Koninkrijk als optie te koop zijn voor 4.880 pond, omgerekend 5.695 euro.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Personaliseer je MINI met MINI Yours"

  1. BNNY 08-11-2011 om 13:22

    Personalisatie breng een mooie duit op voor de constructeurs, dus waarom niet?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...