Officieel: Volvo C70 Inscription

Volvo C70 Inscription
Volvo brengt de C70 Convertible opnieuw onder de aandacht met een exclusieve Inscription versie.

De Volvo C70 is al enige tijd op de markt, tijd voor Volvo om de wagen opnieuw onder de aandacht te brengen en potentieel de verkopen een duwtje in de rug te geven. De Inscription versie onderscheidt zich door onder andere de gespoten grille en zwarte 18-inch jetsers. Qua kleuren is er keuze uit Black Stone, Black Sapphire en Ice White.

Binnenin zorgt een met leder afgedekt dashboard en de Sovereign Hide bekleding voor een exclusieve toets. Bovendien werd Inscription in de hoofdsteunen geborduurd. Tot slot werd het stuurwiel, de versnellingspook, middenconsole en pedalen afgewerkt met aluminium.

De Inscription variant is combineerbaar met alle motoren uit het C70 gamma. Dieselen kan dus met de 150 pk sterke D3 of de 177 pk leverende D4, beiden vijfcilinders. De topversie blijft de vijfcilinder T5 turbo benzinemotor die 230 pk levert en een koppel van 320 Nm. De Volvo C70 Inscription komt naar de Los Angeles Auto Show en zal verkocht worden vanaf November 2011. Het wereldwijd productievolume is gelimiteerd tot 2.000 stuks per jaar.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...