Video: Carl Orff vs. Radical SR3

The Piano Guys - Radical SR3
Piano en cello nemen het op tegen het schreeuwende geluid van enkele Radical SR3 racers.

Klassieke muziek, autosport en camera’s kunnen samen een geweldige combinatie opleveren, zo bewijzen ditmaal The Piano Guys. De groep is inmiddels bekend omwille van knap gemonteerde video’s waarin ze beeld en audio naadloos op elkaar afstemmen. Voor hun laatste compositie trokken ze naar het Spring Mountain Motorsports circuit, net buiten Las Vegas. Niet meer dan 3 dagen hadden ze nodig om Carl Orff’s “O Fortuna”, uit zijn Carmina Burana, af te stemmen op het geweld van enkele Radical SR3’s die over het asfalt scheerden. Het resultaat zien jullie hieronder.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Carl Orff vs. Radical SR3"

  1. mrnix 29-10-2011 om 3:31

    wow! 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...