Video: Porsche 911 op Laguna Seca

Porsche 911 Carrera S
De Porsche 911 Carrera S gaat voluit op het Laguna Seca circuit.

We berichtten eerder reeds over de Porsche Rennsport Reunion IV, waar de nieuwe Porsche 911 zijn Amerikaans debuut beleefde. Nu toont Porsche een video van de 911 Carrera S in actie op het Laguna Seca circuit, met aan het stuur niemand minder dan fabrieksrijder Patrick Long. Om wat dynamiek in het beeldmateriaal te krijgen, werd de 911 gevolgd door een Cayman R voorzien van camera’s en bestuurd door Rolex Grand-Am GT kampioen Leh Keen. Het resultaat is subliem.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Porsche 911 op Laguna Seca"

  1. mrnix 29-10-2011 om 3:33

    wat een geluid!!! ik moet toegeven de 911 is er toch weer ietwat op vooruit gegaan 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...