BMW toont livery M3 DTM

DTM 2012
De BMW M3 DTM krijgt volgend jaar een klassieke M-livery.

Zondag werd in Hockenheim de laatste race gereden van het DTM-seizoen, enkele weken voorheen haalde Martin Tomczyk voor Audi het kampioenschap binnen. Zoals reeds geweten worden Audi en Mercedes volgend jaar opnieuw vergezeld door BMW, dat de M3 DTM afstuurt op de A5 DTM en C-Klasse DTM. De drie constructeurs maakten gebruik van de seizoensfinale om een voorproefje te tonen van wat komt.

In tegenstelling tot de zwarte M3 DTM die voorgesteld werd in juli, krijgt de wagen volgend jaar een klassieke BMW M Performance Accessories livery. Fans zullen de typische M-strepen meteen herkennen, BMW is zeer trots op het design ervan. Het herbergt tradities, maar is tevens modern. Het toont de roots van BMW op een eigentijdse manier. Drie teams zullen volgend jaar de M3 gebruiken in de DTM.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...